За нас

  Кои сме ние

  Идео Груп се състои от екип, изпълнен с креативни млади хора. Нашите дейности развиваме изцяло в Интернет, като управляваме проекти в България и чужбина.

  Какво правим

  Основната ни дейност е да поддържаме изцяло представянето на различни компании в Интернет, като изграждаме и управляваме техните сайтове, страници в социалните мрежи Facebook, Instagram и Pinterest, дигитализираме техния бизнес и го представяме по най-рационалния начин на техните клиенти, като основната ни цел и да увеличим приходите на всеки наш клиент.

  Вторичната ни дейност е да развиваме специфични проекти като единствения сайт за бизнес обяви в България, най-големия сайт за безплатни електронни книги, най-съвременния сайт за обяви за недвижими имоти, в който може да качите обявата си през телефона, най-посещавания сайт за обяви за земеделски земи, каталог с луксозни заведения и дори сайт за новини и статии на сексуална тематика.

  Кариера при нас

  Нашия екип предлага работа в приятен и луксозен офис в центъра на София, на всеки, който има желание да научи нещо ново и да работи в българска интернет компания.

  Можем да предложим работа и възможност за развитие на начинаещи:

  • Маркетинг експерти
  • Web програмисти
  • Системни администратори
  • Автори на статии/новини
  • Офис асистенти

  Ако желаете да кандидатствате при нас, може да ни изпратите съобщение на [email protected] или да натиснете бутона за връзка с нас по-долу.

  0884 83 00 47

  При интерес, може да се свържете с нас, като ни изпратите запитване, чрез бутона "Изпратете ни запитване".

  Изпратете ни запитване