Дигитален маркетинг

  Дигиталния маркетинг е навсякъде около нас и се използва за популяризирането на продукт, услуга или марка чрез рекламни канали - телевизия, радио, Интернет и телефон (SMS).

  Чрез него се изгражда лична връзка с клиента и възможност за спечелване на доверие, търпение и постоянство от страна на потребителя.

  SEO оптимизация (Оптимизация за търсачки)

  SEO оптимизацията е непознат термин за масовия потребител, който използва Интернет. Всъщност това са комплексни действия, които се извършват върху всеки сайт с една единствена цел - той да се класира сред първите позиции при търсене в Google, Yahoo, Bing и др.

  Класирането на първите позиции от своя страна води повече клиенти и съответно - по-високи приходи. Специалистите в тази област работят усилено и ежедневно.

  Има множество правила, изисквания, препоръки и условия, за да се класира един сайт на първа позиция при търсене, като тя не е гарантирана при спазване на всички тях. За пример бихме дали един от най-популярните сайтове в света - "YouTube" - независимо от Вашето желание, усилия и спазването на всички условия, правила и изисквания, за да се изкачите до първата позиция, Вашият сайт никога няма да изпревари официалния сайт при търсене на "youtube" в Google.

  Нашия екип от специалисти има широк опит в SEO оптимизацията на сайтове и има ясно изградени стъпки за постигането на добър резултат. Сайтовете, изградени от нас, са на първа позиция при търсенето на определени ключови думи в Google.

  Първите позиции носят на нашите клиенти повече потенциални клиенти на техния продукт или услуга.

  PR публикации

  Идео Груп управлява няколко информационни сайта, в които екипът ни публикува и новини или статии за нашите клиенти, с основна цел - да представим бизнеса им на потребителите в Интернет. По този начин ние изграждаме положителна репутация на нашите клиенти и представяме техния бизнес по интересен и разбираем начин.

  Информационните ни сайтове се посещават от хиляди потребители всеки ден, които са потенциални клиенти.

  Маркетинг в социалните мрежи

  Част от дигиталния маркетинг, който извършваме се осъществява чрез социалните мрежи - Facebook, Twitter, Google Plus, Instagram, Pinterest. В днешни дни присъствието на всяка марка в социалните мрежи е задължително и липсата й там създава лоша репутация сред потенциалните клиенти, които търсят информация за фирмата в Интернет.

  Важно е да отбележим, че след последните актуализации на Google, съдържанието, броят фенове и тяхната активност в социалните страници на марката оказват влияние в класирането при търсене.

  Повече за нашата услуга "Управление на социалните мрежи" може да прочетете в линка.

  Анализ на целевата аудитория

  Анализа в дигиталния маркетинг се състои в подробно проследяване на хората, които посещават сайта на клиента. На база на този анализ нашия екип публикува подходящо съдържание в социалните страници на марката, създава подходящи PR статии, които са насочени към целевата аудитория на клиента. След като знаем откъде аудиторията открива сайта, какво чете в него, колко време прекарва в сайта, каква е възрастта й, кои са интереси й, както и други демографски данни, ние най-точно анализираме как да се свържем с тях и да създадем добро име за марката.

  Реклама

  Не е трудно да създадете рекламирате, но е важно да изберете правилния метод на представяне на продукта, услугата или марката, която искате да рекламирате. Важно е и да определите къде точно да рекламирате, защото е възможно аудиторията да е огромна, но тя да няма интерес към това, което рекламирате.

  Правилната реклама се основава на комбинация от платена реклама в социалните мрежи и платено търсене, за да се увеличи видимостта на сайта, чрез който популяризирате продукта.

  Тайната на добрата реклама се състои в това да представите правилно продукта или услугата си, да изберете най-подходящото място за поставяне на рекламата и не на последно място - да изберете времевия диапазон, в който ще рекламирате, като се съобразите с Вашата целева аудитория.

  Нашия маркетинг екип познава широка част от българския интернет и знае кои са подходящите места за рекламирате на конкретна услуга или продукт. Той може да направи анализ на Вашата целева аудитория и да ви предостави фактите защо това са най-добрите места за рекламиране.

  Вижте нашите ценови пакети за дигитален маркетинг

  0884 83 00 47

  При интерес, може да се свържете с нас, като ни изпратите запитване, чрез бутона "Изпратете ни запитване".

  Изпратете ни запитване