Управление на социалните мрежи

  Знаете ли какво означава "Talk about this", "Post reach" или "Tweet"? Ние знаем, знаем и как да ги използваме.

  Facebook

   

  Facebook е най-популярната социална мрежа в света. В нея има около 1,49 млрд. потребители, от които около два милиона посетители от България.

  Заради възможността да комуникира директно с потребителите, Facebook е уникална платформа за всеки бизнес, без значение неговия размер и обхват.

  През Facebook всеки бизнес може да създаде по-близка връзка с клиентите си, като ги уведомява за промени, нови продукти или просто им каже "Добро утро! Нашия работен ден започна."

  Ние имаме широк опит в управлението на страници във Facebook - от малки фирми до големи корпоративни страници с над 50 000 души и имаме различен подход към всяка една. През 21 век създаването на страница във Facebook е второто най-важно действие за всеки бизнес, след създаването на уеб сайта му. Тя е лицето на фирмата в социалната мрежа и отразява начина й на работа - ако тя не отговаря своевременно на получените съобщения/запитвания в социалната мрежа, то вероятно това се случва и в нейния офис.

  Нашият маркетинг екип започва своя работен ден с анализ на предходния ден за всяка управлявана страница във Facebook. Той се грижи за цялостното съдържание на страницата - публикувани връзки, снимки, информация или видео и комуникира с клиентите от името на марката.

  Ние помагаме на нашите клиенти да използват всички функции на Facebook, за да популяризират максимално своя бизнес и да изградят дългосрочни взаимоотношения със своите клиенти.

  Отчети и Анализи

  Идео Груп изготвя анализи за своите клиенти в края на всеки календарен месец, в който отчитаме какво сме постигнали - колко нови фенове (потребители, харесали страницата) сме достигнали, с колко процента сме увеличили тяхната активност и други.

  Екипът ни изготвя специфичен анализ за всеки клиент и той може да съдържа информация колко клиенти са открили своя продукт чрез Facebook страницата и са закупили продукт в електронния магазин и каква е общата месечната печалба от тези клиенти.

  Разгледайте нашите Facebook страници и цените за реклама

  0884 83 00 47

  При интерес, може да се свържете с нас, като ни изпратите запитване, чрез бутона "Изпратете ни запитване".

  Изпратете ни запитване